İZMİR / ALİAĞA - Helvacı Ortaokulu

Mrt

Törende emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yıldız erkekler kategorisinde okulumuz il birincisi olarak Bilecik'te yapılacak olan bölge yarışmasında ilimizi temsil edecek. Öğrencilerimizden Eymen Vatansever il birincisi ve Hüseyin Kerim Uysal il üçüncüsü oldu. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Rüçhan GÜLSONER'i tebrik ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü konulu panomuzun hazırlanmasında emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nezahat İŞLEK'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Panoyu hazırlayan Rehber Öğretmenimiz Songül KILIÇ'a ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında deprem konulu video izledik. Ardından deprem tatbikatı yaptık.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Azaltma Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Ekm

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ni öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle ziyaret ettik.

Eyl

Cumhuriyetimizin !00. yılında Helvacı Ortaokulu olarak Teknofest İzmir'e katılım göstereceğiz.